Grönland »
Färöarna »
Island »
Jan Mayen »
Norge »
Svalbard »
Antarktis »
Alaska »
Företag- och gruppresor »
 
Fakta & restips »
Böcker & kartor »
Försäkringar »
Boka en resa »
Om oss »
Kontakt »
Nyhetsbrev »
In English »
Jobba hos oss »
  Karta över Grönland

Grönlandsresor AB
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
SVERIGE

tel 08-556 269 70


Följ oss på Facebook

 

 

 


Hämta Acrobat Reader

 
     

Boka en resa

BOKNING
Du bokar resan genom att kontakta oss via e-post info@gronlandsresor.se eller ringa oss på 08-556 269 70. Vi har ingen onlinebokning då vi gärna vill komma i kontakt med våra kunder så att vi kan försäkra oss om att ni beställer en resa som ger er den upplevelse som ni är ute efter.

BETALNING
Vi skickar ut en faktura där ni får möjligheten att betala till vårt bankgiro eller Swish. Det går att få faktura i följande valutor: SEK, €, US$, GBP, NOK, DKK och ISK. Kontakta oss om ni vill betala i några av dessa.

KORTBETALNING
Vi tar inte emot kortbetalningar då vi enligt svensk lag inte får ta ut de kortavgifter som vi belastas med. Däremot så brukar det gå bra att få de försäkringar som är knutet till kortet om kortet är knutet till ett svenskt bankkonto och betalningen görs därifrån på nätet. Hör med din bank vad som gäller för ditt kort.

Kortavgifterna kan bli ganska höga och vi skulle behöva baka in den kostnaden i resans pris vilket vi tycker är orättvist mot de som inte betalar med kort. När denna lag antogs så sas det att detta var för att harmonisera med övriga EU. Ungefär samtidigt så antogs en lag i Danmark som tvärtom stipulerar att kostnaden ska läggas på köparen och redovisas. Detta för att konsumenten tydligt ska se den totala kostnaden för kortet och på så sätt lättare kunna jämföra olika kortutgivares produkter.

RESEVILLKOR
Resevillkoren hittar du i längst ner på varje resas sida. Det kan finnas speciella förutsättningar för vissa resor och det är därför vi valt att lägga villkoren på varje enskild resa. I samband med bokning så får du också villkoren tillsammans med din bekräftelse.

AVBESTÄLLNINGSSKYDD
Ett avbeställningsskydd ska beställas innan man betalar anmälningsavgiften. I undantagsfall kan det gå att försäkra delar av resan om man senare vill komplettera med ett skydd. Kontakta oss så får vi titta på det hur det ser ut för er del.
Läs mer på vår sida om försäkringar.

RESEFÖRSÄKRING
Vi erbjuder försäkringsskydd från Gouda och ni hittar information om de olika försäkringarna på vår sida om försäkringar.

KAMMARKOLLEGIETS RESEGARANTI
Grönlandsresor har självklart ställt en resegaranti hos Kammarkollegiet. Mer information om resegarantin hittar ni här.

BOKA FLYG SJÄLV
Om du själv tänker boka anslutningsflyg till våra destinationer så kontrollera först att bolaget inte finns med på EU's svarta lista.
Länk till alla svartlistade flygbolag som förbjudits att flyga inom EU.