Grönland »
Färöarna »
Island »
Jan Mayen »
Norge »
Svalbard »
Antarktis »
Ryssland »
Företag- och gruppresor »
 
Fakta & restips »
Böcker & kartor »
Försäkringar »
Boka en resa »
Om oss »
Kontakt »
Nyhetsbrev »
In English »
Jobba hos oss »
  Karta över Grönland

Grönlandsresor AB
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
SVERIGE

tel 08-556 269 70


Följ oss på Facebook

 

 

 


Hämta Acrobat Reader

 
     

Boka en resa

BOKNING
Du bokar resan genom att kontakta oss via e-post info@gronlandsresor.se eller ringa oss på 08-556 269 70. Vi har ingen onlinebokning då vi gärna vill komma i kontakt med våra kunder så att vi kan försäkra oss om att ni beställer en resa som ger er den upplevelse som ni är ute efter.

BETALNING
Vi skickar ut en faktura där ni får möjligheten att betala till vårt bankgiro eller Swish. Det går att få faktura i följande valutor: SEK, €, US$, GBP, NOK, DKK och ISK. Kontakta oss om ni vill betala i några av dessa.

KORTBETALNING
Vi tar inte emot kortbetalningar då vi enligt svensk lag inte får ta ut de kortavgifter som vi belastas med. Däremot så brukar det gå bra att få de försäkringar som är knutet till kortet om kortet är knutet till ett svenskt bankkonto och betalningen görs därifrån på nätet eller med Swish. Hör med din bank vad som gäller för ditt kort.

Kortavgifterna kan bli ganska höga och vi skulle behöva baka in den kostnaden i resans pris vilket vi tycker är orättvist mot de som inte betalar med kort.

RESEVILLKOR
Resevillkoren hittar du längst ner på varje resas sida. Det kan finnas speciella förutsättningar för vissa resor och det är därför vi valt att lägga villkoren på varje enskild resa. I samband med bokning så får du också villkoren tillsammans med din bekräftelse.

När du bokar resa accepterar du samtidigt att dina lämnade uppgifter vidarebefordras till resmålet samt sparas av oss för att kunna användas för att förenkla framtida beställningar och för distribution av resehandlingar.

Din e-postadress kan komma att användas till e-postutskick med erbjudanden från oss. Att du lämnar din e-postadress kommer inte innebära att du kommer få erbjudanden från någon annan part.

För att säkerställa din integritet och säkerhet hanteras all information med respekt och varsamhet, och i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Om du inte vill få information eller e-posterbjudanden från oss, kan du när som helst avregistrera dig genom att kontakta oss.
 

AVBESTÄLLNINGSSKYDD
Ett avbeställningsskydd ska beställas innan man betalar anmälningsavgiften. I undantagsfall kan det gå att försäkra delar av resan om man senare vill komplettera med ett skydd. Kontakta oss så får vi titta på det hur det ser ut för er del.
Läs mer på vår sida om försäkringar.

RESEFÖRSÄKRING
Vi erbjuder försäkringsskydd från Gouda och ni hittar information om de olika försäkringarna på vår sida om försäkringar.

KAMMARKOLLEGIETS RESEGARANTI
Grönlandsresor har självklart ställt en resegaranti hos Kammarkollegiet. Mer information om resegarantin hittar ni här.

BOKA FLYG SJÄLV
Om du själv tänker boka anslutningsflyg till våra destinationer så kontrollera först att bolaget inte finns med på EU's svarta lista.
Länk till alla svartlistade flygbolag som förbjudits att flyga inom EU.