Grönland »
Färöarna »
Island »
Jan Mayen »
Norge »
Svalbard »
Antarktis »
Alaska »
Ryssland »
Företag- och gruppresor »
 
Fakta & restips »
Böcker & kartor »
Försäkringar »
Boka en resa »
Om oss »
Kontakt »
Nyhetsbrev »
In English »
Jobba hos oss »
  Karta över Grönland

Grönlandsresor AB
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
SVERIGE

tel 08-556 269 70


Följ oss på Facebook

 

 

 


Hämta Acrobat Reader

 

 

       

Air Zafari

Komplettera er vistelse på Grönland med en sightseeing från ovan! Med små tvåmotoriga flygplan gör vi rundturer i Kangerlussuaq, Ilulissat och Narsarsuaq. Flygplanen har överliggande vingar så de hindrar inte utsikten och de tar bara 5 passagerare.

Flygplanen är av typen Partenavia P68 och är 10 meter långa och 12 meter i vingspann. Maximala passagerarvikten är totalt för 5 passagerarna 379 kg och därför behöver vi få in er vikt vid bokning. Inför säsongen 2018 så har alla tre planen fått två s.k. "bubbelfönster" installerade vilket gör att man kan stick ut huvudet, eller kameran en bit utanför flygplanskroppen.

Alla turer är garanterade om de bokas via oss, även om ni endast blir en deltagare. Vid bokning på plats så är det minimum 5 deltagare.

 

Filmklippet visar ett exempel på flygning i Ilulissat

Till höger så ser ni vilka utflykter som erbjuds. Nedan följer lite bilder från turer i Kangerlussuaq.

   
 In English

Kangerlussuaq

Inlandsisen och myskoxar
30 min


Klicka för större version

Vi flyger sakta över Inlandsisen och dess utlöpande glaciärer. Vi flyger också över tundralandskapet och spanar efter myskoxar.
Pris: 1850

Plusturen
50 min


Klicka för större version

Vi gör samma tur som ovan men inkluderar även Ökendalen och Navigators Rock och får större möjlighet att se andra djur som t.ex. renar.
Pris: 2450

Paradisdalen och mer
75 min


Klicka för större version

På den här längre turen hinner vi djupt in i den vackra Paradisdalen med varierad natur där vi ofta även ser renar. Vi flyger över inlandsisen och glaciärer, Ökendalen, Navigators Rock och även här har vi naturligtvis myskoxgaranti.
Pris: 3990


Ilulissat

Fotosightseeing över isfjorden
35 min


Klicka för större version

Vi flyger sakta över de gigantiska isbergen i Ilulissats berömda isfjord
Pris: 3250

Ilulissatglaciären
60 min


Klicka för större version

Vi utforskar glaciärkanten som producerar mest isberg i världen. Med en imponerande kant på över 200 meter över vattenytan skapas här isbergs som sedan flyter ut genom Ilulissat isfjord. Vi flyger över detta mäktiga landskap av enorma isberg.
Pris: 4290

Disko valsafari
75 min


Klicka för större version

Vi flyger förbi isbergen vid mynningen av Ilulissat isfjord och över Diskobukten till Diskoön. Vi flyger längs den dramatiska Diskoöns vulkaniska kust. Under flygturen spanar vi efter havets giganter - valar!
Pris: 5490

Master Explorer
95 min


Klicka för större version

På den här turen flyger vi till den kalvande glaciären vid Eqi, utforska inlandsisen, tundralandskapet, den spektakulära Ilulissatglaciären och Isfjorden med de gigantiska isbergen, m.m.
Pris: 7250


Narsarsuaq
Nytt för 2018!
Kontakta oss för mer info.