Grönland »
Färöarna »
Island »
Jan Mayen »
Norge »
Svalbard »
Antarktis »
Alaska »
Ryssland »
Företag- och gruppresor »
 
Fakta & restips »
Böcker & kartor »
Försäkringar »
Boka en resa »
Om oss »
Kontakt »
Nyhetsbrev »
In English »
Jobba hos oss »
  Karta över Grönland

Grönlandsresor AB
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
SVERIGE

tel 08-556 269 70


Följ oss på Facebook

 

 

 


Hämta Acrobat Reader

 
       

 Nyhetsbrev 210629

Lättade restriktioner

I detta nyhetsbrev:

  • Grönland lättar på restriktionerna
  • Monicas resa till Grönland
  • Resor för 2022

Grönland lättar på restriktionerna

Grönland har beslutat att ta bort kravet på karantän och återtest för fullt vaccinerade resenärer. Samtidigt öppnas även flyglinjen mellan Island och Grönland. Den 1 juli träder de nya reglerna i kraft. Läs en artikel om det på Sermitsiaq här.


Monicas resa till Grönland i augusti

Monicas resa till Grönland har fått två avhopp och det är först till kvarn som gäller. Monica som bott 6 år i Ilulissat tar er med på en resa till Diskobukten nu i augusti i en liten grupp på max 12 personer.
Läs mer här.


Resor i år till Grönland

Om ni redan i år vill komma iväg till Grönland så hittar ni våra resor på vår hemsida. Vi hoppas att få iväg de avgångar som är från augusti och framåt. Många avgångar är fullbokade men det finns platser kvar på en del.
Här hittar ni våra resor till Grönland.


Resor för 2022

Vi har redan nu börjat lägga ut resor för 2022. Förutom kryssningsexpeditioner som har lång framförhållning så har vi redan nu fått ut några resor till Grönland. Vi tror det är viktigt att få ut det tidigt då kapaciteten är begränsad och det uppdämda behovet stort. Det är stor risk för att mycket blir uppbokat tidigare än normalt nästa år.

Vi har nu fått ut dessa två resor på Grönland:

Kultur och isberg, Nuuk och Ilulissat, 8 dagar (majavgångarna).
Vi kombinerar Grönlands huvudstad Nuuk och den unika kultur som finns där med Ilulissats fantastiska miljö av isberg vid den stora isfjorden. Du besöker två spännande städer och bor bekvämt och har under hela resan tillgång till reseledare.
Läs mer här.

Ilulissat med Ice Camp Eqi och Diskoön, 12 dagar
Ice Camp Eqi ligger fantastiskt vackert placerat med utsikt över den kalvande glaciären. Här bjuder vi på riktigt mysiga stugor med god standard i den grönländska vildmarken och god mat därtill. Det vackra området inbjuder till härliga vandringsturer och utsikten från din altan kommer att mejsla sig fast i ditt minne! Vi besöker också Qeqertarsuaq på Diskoön och ett kort stopp i den lilla byn Aasiaat. Lägg därtill vistelsen i Ilulissat, isbergens stad och Kangerlussuaq med sin närhet till inlandsisen och du har ett fulländat arktiskt äventyr.
Läs mer här.


Besök även vår hemsida som håller er uppdaterade på nya resor och erbjudanden. Vi lägger även ut information om erbjudanden och bilder från våra resor på vår Facebooksida.

Grönlandsresor AB, Rastaholms Allé 27, S-178 90 Ekerö, SWEDEN
www.gronlandsresor.se info@gronlandsresor.se
+46-8-556 269 70, Org no: 556671-4191

 

 

 

 
 
  Prenumerera på olika nyhetsbrev