Grönland »
Färöarna »
Island »
Jan Mayen »
Norge »
Svalbard »
Antarktis »
 
Företag- och gruppresor »
 
Fakta & restips »
Böcker & kartor »
Försäkringar »
Boka en resa »
Om oss »
Kontakt »
Nyhetsbrev »
In English »
Jobba hos oss »
  Karta över Grönland

Grönlandsresor AB
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
SVERIGE

tel 08-556 269 70


Följ oss på Facebook

 

 

 


Hämta Acrobat Reader

 
 
     

 Island

Island är ett land med skarpa kontraster. Här finns den största glaciären i Europa samt några av världens mest aktiva vulkaner och varma naturkällor att bada i.

Tack vare läget har sommaren solljus nästan dygnet runt i kontrast till korta vinterdagar med fascinerande norrsken som dansar över himlavalvet. Vintrarna är relativt milda på Island och därför är landet idealiskt att besöka både vinter och sommar.

Här nedan följer exempel på paketresor som vi kan erbjuda. Hittar ni inget som passar så skräddarsyr vi er vistelse på Island så att det passar just era önskemål.

För mer information skicka e-post till info@gronlandsresor.se.


2023 - Islands höjdpunkter - Island runt på 8 dagar (5650)

Detta är den klassiska resan Island runt där du får uppleva landets mest kända platser och får inblick i historia och geografi på samma gång. Vi ser oräkneliga vattenfall, fiskebyar, fågelparadiset i Mývatn, Europas största glaciär, glaciärlaguner, älvar, geotermiska områden med varma källor. Sist men inte minst besöker vi Gullfoss och Geysir.
Läs mer »


2023 - Vandring - Laugavegur och Fimmvörduhals, 7 dagar (5200)

Den här turen tar oss till det mest populära vandringsområdet på Island, känt över hela världen för de fantastiska vyerna från vandringslederna. Här vandrar vi från Landmannalaugar till Fimmvörduhalsvulkanen via Thorsmörk. Vi har endast med oss dagspackning på turen, bagaget transporteras åt oss mellan övernatniningsplatserna.
Läs mer »


2023 - Bilpaket - Island runt, 8 dagar  (5910)

Res Island runt på egen hand i hyrbil. Det är ett härligt sätt att uppleva landets varierade natur och vackra sevärdheter i sin egen takt. Detta exempel på hyrbilsresa är åtta dagar, och under den tiden hinner du köra runt hela ön. På vägen upplever du till exempel Geysir-området, Akureyri och nordlandet och de spektakulära östfjordarna. Resan börjar och slutar i Reykjavik. Vi har flera olika upplägg att erbjuda.
Läs mer »